0
0 Items Selected

No products in the cart.

Kunststoflabels voor de betonindustrie

Het kunststoflabel waar je op kan bouwen

In de bouwsector wordt niet enkel de duurzaamheid van materialen stevig op de proef gesteld. Maar ook die van de labels die gebruikt worden om zware elementen te voorzien van de nodige identificatie. Stika Labels produceert elk label voor de betonindustrie met oog op stevigheid en een lange levensduur in de meest vochtige, vuile en ruwe omstandigheden. Onze bouwlabels worden bovendien steeds gemaakt van uv-bestendig en thermotransfer-bedrukbaar kunststof.

Eenvoudig te bevestigen

Het klassieke kleefetiket hecht moeilijk op vochtige en ruwe ondergronden. Onze kunststoflabels kunnen makkelijk met silicone op beton aangebracht worden, maar we voorzien ze ook van gaatjes zodat ze aan makkelijk aan spanbanden of metaaldraden bevestigd kunnen worden. Heeft u een specifieke behoefte? Dan komen we graag even bij u langs om u bij te staan met advies of een label op maat van uw werkwijze.

Betonlabels op maat

Stika Labels heeft een breed aanbod van vaste formaten. Wij denken ook graag met u mee over efficiënte bedrukkingswijzen en hoe u met een compacter formaat kunt besparen op termijn.

Fit for your industry

Vaakgebruikte kunststoflabels in de bouwindustrie

A4 labels
Labels
Labels 100x100mm