0
0 Items Selected

No products in the cart.

Kunststoflabels voor de houtnijverheid

Transparante codering

De consument hecht steeds meer belang aan duurzaamheid. Bij hout is het bieden van transparante info over de herkomst zelfs een evidentie. Het correct en helder labelen van gecertificeerd hout is dan ook een absolute must. Met Stika Labels kiest u voor een duurzaam en betrouwbaar label op maat van uw activiteiten, rechtstreeks van bij de producent. Zo blijft de veelheid aan informatie altijd leesbaar en verloopt het hele traject van productie tot verkoop strikt foutloos.

Weersbestendig en scheurvast

Onze labels zijn bestand tegen alle omstandigheden die met buitenopslag gepaard gaan. Vocht, grote temperatuurschommelingen of langdurige blootstelling aan zonlicht: alle info blijft netjes leesbaar bevestigd aan elke houtpartij. Onze labels kunnen bovendien perfect vastgeniet worden zonder risico op barsten of scheuren.

Houtlabels op maat

Stika Labels heeft een breed aanbod van vaste formaten. Maar als labelspecialist houden wij rekening met de procedures van uw houtverwerkend bedrijf. Daarom komen we graag langs om de werking en specifieke noden in detail te bekijken, te bekijken wat er anders en beter kan en u een oplossing op maat te bieden. Wij denken ook graag met u mee over efficiënte bedrukkingswijzen en hoe u met een compacter formaat kunt besparen op termijn.

Labels for woodlovers

Vaakgebruikte kunststoflabels in de houtsector

A4 labels
Labels 100x150mm
Doorlopende rollen