0
0 Items Selected

No products in the cart.

Kunststoflabels voor de staalindustrie

IJzersterke identificatie

De staalindustrie heeft nood aan materiaal dat tegen een stootje kan. Ook voor de identificatie van zware onderdelen. Gladde, ruwe of vettige oppervlakken zijn vaak moeilijk te bekleven en buitenopslag zorgt bovendien voor hevige verwering. Stika Labels maakt werk van stevige labels die zelfs onder de meest intensieve omstandigheden netjes bevestigd en leesbaar blijven.

Op maat van het zware werk

Omdat elk staalbedrijf z’n unieke materiaalvormen of producten heeft, zijn standaardlabels vaak ontoereikend. Stika Labels is gespecialiseerd in het ontwikkelen van labels die perfect bij uw industrie passen, hoe veeleisend de werkomgeving ook is. We bekijken graag uw huidige oplossingen en denken constructief met u mee over hoe u kan optimaliseren en besparen met efficiëntere bedrukkingswijzen en compactere formaten.

TSC

Thermotransfer bedrukbare kunststoflabels

Onze labels zijn steeds thermotransfer bedrukbaar en compatibel met diverse labelprinters, zoals Toshiba of Tec. Is er een specifieke coating vereist of bent u op zoek naar het juiste printerlint voor uw toepassing? Ook hiermee helpen we u graag verder!

Fit for your industry

Vaakgebruikte kunststoflabels in de staalindustrie

A4 labels
Labels 100x150mm
Doorlopende rollen