0
0 Items Selected

No products in the cart.

Stika neemt de activiteiten van Ecoverde uit Halle over

Stika neemt Ecoverde uit Halle over

Ecoverde heeft een jarenlange ervaring in de automatisering en etikettering binnen de tuinbouwsector. Klanten uit België, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en Duitsland konden telkens rekenen op de expertise van Hendrik, de oprichter en zaakvoerder.

Ecoverde vond in Stika een overnemer die dezelfde waarden als persoonlijk contact en aandacht voor kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Wat betekent dit voor de klanten van Ecoverde? 

Vanaf 10 april 2023 zal de firma Stika uit Ingelmunster de dagelijkse werking van Ecoverde overnemen. Vanaf dan kunnen alle bestellingen van etiketten, kunststoflabels, printers en toebehoren geplaatst worden bij Stika.

Stika neemt niet alleen de voorraad over van Hendrik maar produceert ook zelf. Dit maakt dat klanten kunnen blijven rekenen op dezelfde snelle levertijden, zelfde kwaliteit en voordelige prijzen.

Wie is Stika? 

Stika Labels uit Ingelmunster (BE) wordt gerund door de broers Thomas en Maarten Dhondt.

Een ervaren duo van labelexperts met elk hun eigen twist maar met een gemeenschappelijke missie: als producent het product efficiënter en voordeliger tot bij u als gebruiker brengen.

Stika®, uw kwaliteitslabel

Kiezen voor Stika® is kiezen voor betrouwbaarheid. Want ons gedeponeerde merk is ook uw garantie op labels die ontworpen zijn met het oog op duurzaamheid en een vlotte verwerkbaarheid. Stika® is dus uw kwaliteitslabel, in twee betekenissen.

Wat zijn zijn de voordelen van deze overname?

Klanten kunnen nu rechtstreeks bij de makers aankopen. Dankzij deze directe lijn besparen we op onnodige distributiekosten en garanderen we scherpe prijzen.

Alle labels worden lokaal en duurzaam geproduceerd met oog op veeleisende industriële toepassingen.

Bij de gewassenkweek en -verkoop is een efficiënte identificatie van essentieel belang. Elk product moet duidelijk en vlot gelabeld kunnen worden en tegelijk wil u erop kunnen rekenen dat de labels scheur- en weersbestendig zijn. Met onze duurzame, praktische labels leidt u het hele proces vanaf de kiem in goeie banen. Ze zijn bovendien thermotransfer bedrukbaar waardoor u de nodige identificatie zelf op de labels kan printen.

Stika Labels ontwikkelde een breed aanbod van duurzame labels die perfect voldoen aan alle vereisten van de tuinbouwsector. In tal van types, tal van afmetingen en tal van kleuren. Zo kan u makkelijk uw eigen, unieke labelsysteem creëren. Is er iets niet standaard beschikbaar? Dan staan we vanzelfsprekend voor u klaar met onze gekende service.